Zero Gravity

De vraag

Wat waren de wensen van onze klant?

Deze klant deed een beroep op Creative Star om een buitengewone en grensverleggende teambuilding ervaring te organiseren. Een driedaagse avontuur waarbij innovatie, teamwork en het ervaren van gewichtloosheid centraal stonden. De wens was om de deelnemers een unieke en inspirerende ervaring te bieden, waarbij ze als team de sensatie van een parabolische vlucht in de stratosfeer konden beleven en de gewichtloosheid konden ervaren.

De oplossing

Wat deed Creative Star?

Creative Star stelde een programma samen dat de deelnemers meenam op een onvergetelijke reis naar de rand van de ruimte. De driedaagse ervaring begon met een luxe ontvangst in een exclusief hotel, waar de deelnemers werden verwelkomd met een diner en een briefing over het komende avontuur. Hier maakten ze kennis met de experts en astronauten die hen zouden begeleiden tijdens de parabolische vlucht.

De volgende dag begon met een intensieve training en voorbereiding op de parabolische vlucht. De deelnemers kregen een uitgebreide briefing over de veiligheidsprocedures en de wetenschap achter gewichtloosheid, gevolgd door een simulatie om zich voor te bereiden op de unieke sensatie. Na de lunch werden ze naar het vliegveld gebracht, waar een speciaal ontworpen vliegtuig klaarstond voor hun parabolische vlucht.

Tijdens de vlucht maakten de deelnemers meerdere parabolische bogen, waarbij ze telkens korte perioden van gewichtloosheid ervoeren. Dit unieke gevoel van zweven in de lucht bood hen niet alleen een onvergetelijke ervaring, maar versterkte ook het teamgevoel en de onderlinge samenwerking. Na de vlucht was er tijd om na te praten en ervaringen te delen tijdens een feestelijke borrel.

De derde dag stond in het teken van reflectie en teambuilding. De ochtend begon met een interactieve workshop, waar de deelnemers leerden hoe ze de ervaring van gewichtloosheid konden vertalen naar hun dagelijkse werkomgeving en teamdynamiek. Vervolgens genoten ze van een ontspannende lunch, gevolgd door een afsluitende ceremonie waarin certificaten werden uitgereikt en herinneringen werden gedeeld.

De driedaagse teambuilding ervaring bood de deelnemers een unieke kans om de grenzen van de aarde te overstijgen en de sensatie van gewichtloosheid te ervaren, terwijl ze als team dichter bij elkaar kwamen en geïnspireerd terugkeerden naar hun dagelijkse leven.

De Zero Gravity-ervaring met Creative Star was een ongelooflijke incentive reis. Het gevoel van gewichtloosheid in de stratosfeer was simpelweg onvergetelijk.

Maybe you might also be interested in these projects.

Sri Lanka

Sri Lanka

De vraag Wat waren de wensen van onze klant?Deze klant deed een beroep op Creative Star om een inspirerende en luxe incentive reis naar Barcelona te organiseren. Een tweedaagse ervaring waarbij cultuur, gastronomie en teambuilding centraal stonden. Barcelona, met zijn...

Londen

Londen

De vraag Wat waren de wensen van onze klant?Deze klant deed een beroep op Creative Star om een luxe en onvergetelijke incentive reis naar Londen te organiseren. Een tweedaagse ervaring waarbij comfort, gastronomie en exclusieve belevenissen centraal stonden. Londen,...

Jordanië

Jordanië

De vraag Wat waren de wensen van onze klant?Onze klant gelooft dat als je nieuwsgierig en optimistisch in het leven staat, er geweldige dingen kunnen gebeuren. Met dat in gedachten wilde de klant een promotie lanceren waarmee ze zichzelf op een geloofwaardige manier...