Sri Lanka

De vraag

Wat waren de wensen van onze klant?

Deze klant deed een beroep op Creative Star om een inspirerende en luxe incentive reis naar Barcelona te organiseren. Een tweedaagse ervaring waarbij cultuur, gastronomie en teambuilding centraal stonden. Barcelona, met zijn unieke architectuur, levendige sfeer en culinaire hoogstandjes, bood het perfecte decor voor een onvergetelijk avontuur. De wens was om de deelnemers een combinatie van ontspanning, culturele beleving en teamversterkende activiteiten te bieden.

De oplossing

Wat deed Creative Star?

Creative Star stelde een programma samen dat de deelnemers kennis liet maken met de veelzijdigheid van Sri Lanka. De reis begon met een exclusieve rondleiding door de oude stad van Galle, gevolgd door een luxe diner in een gerestaureerd koloniaal huis met uitzicht op de oceaan. De volgende dag verkende de groep de weelderige theeplantages van Nuwara Eliya, waar ze werden verwelkomd met een traditionele high tea in een historisch theeplantagehuis.

Om de lokale cultuur echt te ervaren, organiseerde Creative Star een privéoptreden van de beroemde Kandyan dansers, gevolgd door een diner in een prachtig versierde tempel. Avontuur ontbrak niet: een safari in Yala National Park gaf de groep de kans om wilde olifanten, luipaarden en exotische vogels in hun natuurlijke habitat te zien.

De reis culmineerde in een luxueus strandresort in Bentota, waar de deelnemers konden ontspannen met spa-behandelingen en genieten van een barbecue bij zonsondergang op het strand. Het afsluitende feest werd gehouden in een spectaculaire villa, compleet met live muziek en vuurwerk, waardoor de gasten nog lang zouden nagenieten van hun Sri Lankaanse avontuur.

Sri Lanka is een paradijselijke bestemming voor een incentive reis, met zijn weelderige landschappen en rijke cultuur die elke bezoeker betovert.

Jacqueline Fernandez

Maybe you might also be interested in these projects.

Londen

Londen

De vraag Wat waren de wensen van onze klant?Deze klant deed een beroep op Creative Star om een luxe en onvergetelijke incentive reis naar Londen te organiseren. Een tweedaagse ervaring waarbij comfort, gastronomie en exclusieve belevenissen centraal stonden. Londen,...

Jordanië

Jordanië

De vraag Wat waren de wensen van onze klant?Onze klant gelooft dat als je nieuwsgierig en optimistisch in het leven staat, er geweldige dingen kunnen gebeuren. Met dat in gedachten wilde de klant een promotie lanceren waarmee ze zichzelf op een geloofwaardige manier...

Dubai

Dubai

De vraag Wat waren de wensen van onze klant?Dit bedrijf wilde hun toppers, die zich een gans jaar lang uit de naad werkten, verrassen met een onvergetelijke incentive reis naar ‘Amazing Dubai’. ‘Pleasure’ moest overheersen, maar ‘business’ maakte ook deel uit van het...