Let’s download the incentive butler app!

Heeft u al gehoord van onze incentive butler app? Wel, Creative Star voorziet een volledige ontzorging wat betreft uw incentive reizen, teambuildings, bedrijfsevenementen, seminaries, congressen, en nog zoveel meer. De incentive butler app is een applicatie die het proces dat tikkeltje vergemakkelijkt voor u. U behoudt de nodige controle indien u dat wenst en geniet vooral van meer comfort tijdens uw incentive of teambuilding. Onze incentive butler app is bovendien terug te vinden in de App Store of Google onder de benaming: Creative Star Incentives.

Volg uw reisprogramma

Met deze applicatie kan u steeds uw op maat gemaakte reisprogramma raadplegen waar en wanneer u maar wilt. Wanneer u een beroep doet op onze privéverhuur van vliegtuigen, privéjets en helikopters, kan u van tevoren met de applicatie nagaan waar u opstijgt en hoe laat u wordt verwacht. Wanneer u reist met onze privéverhuur van mega- en luxejachten, kan u steeds nagaan in welke haven u wordt opgehaald voor vertrek. Maar ook bij incentive vluchten of elk ander vervoermiddel dat u gebruikt, zal u alle gegevens in de incentive app digitaal weervinden.

Maar dat is niet alles, u kan met de incentive app tevens het volledige reisprogramma volgen dat voor u en uw gasten op maat werd uitgestippeld door Creative Star. Ook foto’s van de bestemmingen en de activiteiten kan u raadplegen. Indien u dan toch niet zo van verrassingen houdt of u te nieuwsgierig bent om af te wachten op wat er komt, kan u een oogje in het zeil houden en kan u alles nauwkeurig opvolgen dankzij de incentive app. Op die manier maakt u zich geen zorgen tijdens uw avontuur, maar behoudt u toch een overzicht indien gewenst. 

Wat meer? Via de incentive app is uw persoonlijke butler 24/24 online beschikbaar, die uw vragen in de app meteen kan beantwoorden mocht u die hebben. Zijn er wijzigingen die u ter plaatse en last minute wenst door te voeren aan het programma? Dan wordt dit meteen in de app zichtbaar en alle reizigers worden in real time door een pushbericht op de hoogte gebracht. Maar er is zoveel meer dat de app voor u zal betekenen, vooral duidelijkheid en comfort gedurende uw reis.

De incentive app, voor uw comfort

Bij Creative Star creëren we luxueuze incentives op unieke bestemmingen en locaties met adembenemende activiteiten en culinaire hoogstandjes. Een totaalconcept waarbij persoonlijke begeleiding en opvolging de sleutel tot succes is. Daarom werd de introductie van de incentive butler app ten harte genomen, om zo nog een extraatje te voorzien voor onze klanten. Een gepersonaliseerde versie van uw op maat gemaakt reisprogramma op uw eigen smartphone. Waarom? Omdat we perfectionistisch zijn en alles tot in de puntjes afgewerkt willen zien.

Kortom, in zijn geheel zorgt Creative Star voor één en al glitter & glamour. Een unieke en onvergetelijke ervaring met persoonlijke begeleiding van A tot Z. Er rest ons echter nog één iets: een incentive boeken en de incentive butler app downloaden maar!