Time for a teambuilding!

Ontdek de kracht van teamwork en versterk de banden binnen uw team met onze originele teambuildingactiviteiten.

Wilt u de samenwerking binnen het team versterken of de teamgeest stimuleren? Bij Creative Star creëren we creatieve en originele teambuildings waarvan uw medewerkers volledig worden omvergeblazen.

Een teambuilding gaat verder dan alleen maar plezier hebben. Ze biedt een gelegenheid voor teamleden om elkaar beter te leren kennen, sterke relaties op te bouwen en effectiever samen te werken. Door middel van uitdagende en stimulerende activiteiten kunnen teams communicatievaardigheden ontwikkelen, vertrouwen opbouwen en problemen oplossen in een ondersteunende omgeving.

Waarom Creative Star?

Klaar om een originele teambuilding in te plannen, maar beschikt u niet over voldoende timing om dit georganiseerd te krijgen? Wilt u niet vasthangen aan reisbeperkingen? Heeft u ondersteuning nodig bij het beheren van uw budgetten? Of vraagt u zich af hoe u uw teambuilding naar een hoger niveau tilt en zorgt voor een onvergetelijk moment?

Dankzij Creative Star genieten u en uw team van luxueuze en originele teambuildingervaringen! Zo voorzien we steeds een creatieve insteek en een onberispelijke service op een buitengewone locatie. En dat is nog niet alles, bovendien plannen we op maat gemaakte teambuildings op unieke locaties met fenomenale activiteiten die uw zakelijke doelen ondersteunen. Want zeg nu zelf, zo’n onvergetelijke ervaring geeft zeker weten een extra boost aan de motivatie en inspanningen van uw team.

Unieke concepten

We hebben het bij Creative Star niet over de traditionele en klassieke teambuildings, maar we spreken over exclusieve gebeurtenissen en unieke belevingen die op maat gemaakt zijn. Gelooft u ons niet? Dan nemen we u en uw team er graag mee op uit naar de hoogste brug in Zuid-Frankrijk, waar u al uw moed bijeen mag rapen en uw hoogtevrees aan de kant mag schuiven om te bungeejumpen. Met die ijzersterke groepsgeest van uw team kan het niet anders dan dat iedereen staat te springen voor deze niet te vergeten teambuildingactiviteit. 

Toch niet zo’n fan van hoogtes? Dan bekoren we u en uw team wel met een originele teambuilding in Dubai, waar de woestijn op z’n beste is om te zandskiën. Als dit geen manier is om de teamspirit op een hoger niveau te stimuleren? Of beschikt u over een team van autoliefhebbers? Dan nodigen we u uit voor een originele teambuilding in Bologna, waar Ferrari’s en Lamborghini’s klaarstaan voor een iconische rit. Of we huren simpelweg het ganse Imola F1-racecircuit voor u, zodat u net zoals de echte F1-piloten op het circuit kan racen.

Of we nemen u mee naar het zuiden van Italië, meer specifiek naar de Siciliaanse oorden. De enige echte Godfather mansion, waar alle ‘The Godfather’-films werden gedraaid en waarvoor de eigenaar dankzij onze goede relaties zijn deuren voor ons – en dus ook voor u – opent!  Daarnaast geniet u van uitgestrekte stranden, diepe kloven en hoge bergtoppen. En uiteraard laten we u uw gastronomische vlak verruimen door een bekoorlijke lunch gevolgd door een proeverij op een lokale wijngaard met zicht op de vulkaan Etna als adembenemende afsluiter.

Bent u klaar om in de footsteps te treden van 007, Bond, James Bond? Hierbij herbeleeft u van begin tot einde de film op de locatie waar het zich allemaal afspeelde. Ook het hotel waar u verblijft, waar de ganse crew inclusief Daniel Craig verbleef tijdens de opnames, het restaurant, de voertuigen, het vliegtuig,… Kortom, alle spectaculaire gebeurtenissen die in de film voorkomen kunnen u en uw team herbeleven. Onze creativiteit en uw opties zijn grenzeloos.

Originele teambuilding op maat

Verkeren uw medewerkers in verschillende condities en/of bestaat uw team uit verschillende leeftijdscategorieën? Geen zorgen, onze teambuildingactiviteiten zijn aangepast aan de werkomgeving, leeftijden en gezondheidscondities. Zo voorzien we steeds voor ieder wat wils!

Creative Star ontwerpt om te inspireren, te verbinden en te versterken. Laat uw team zich onderdompelen in een wereld van gastronomisch genot, kunstzinnige expressie en avontuurlijke ontdekkingen, terwijl er tegelijkertijd waardevolle vaardigheden worden ontwikkeld en onderlinge banden worden versterkt. Dient er een gespreksronde toegevoegd te worden aan het teambuildingprogramma om de neuzen in dezelfde richting te doen wijzen? Creative Star voorziet de beste communicatietrainers om u en uw team te begeleiden.

Onze originele teambuildingavonturen zijn divers en aanpasbaar aan de behoeften en doelen van uw team. We bieden een scala aan opties en hebben oneindig veel mogelijkheden voor u in petto, die we graag uitwerken voor u en uw team. Of u nu de voorkeur geeft aan adrenaline-verhogende uitdagingen of rustige reflectieve sessies verkiest, we garanderen een teambuilding waar iedereen nog lang over zal napraten.

Wenst u een luxueuze en/of originele teambuilding op maat?

Travel in style

Bij Creative Star gaan we steeds op zoek naar wonderbaarlijke bestemmingen en de meest unieke activiteiten, zodat uw teambuilding een onuitwisbare indruk nalaat. Daarom bieden we een volledige ontzorging. Zo ontfermen we ons over alle logistieke processen zoals vluchten, accommodatie en transport, zo heeft u alle tijd om zelf te genieten van dit onweerstaanbare avontuur. We focussen ons evenzeer op de kleinste details zoals gepersonaliseerde bagagelabels. Waarom? Omdat we streven naar perfectie en niet minder.

Wilt u volledige exclusiviteit ervaren? Trakteer uzelf en uw team op een onvergetelijke reis in luxe voor uw teambuilding evenement, dankzij onze mogelijkheid tot privéverhuur van privéjets, vliegtuigen, helikopters, mega- en luxejachten. En ja, we kunnen zelfs volledige hotels of exclusieve privélocaties zoals venues, landhuizen en kastelen alleen en exclusief voor u reserveren.

Heeft u speciale check-in vereisten of extra bagage nodig? Met onze privéverhuur van voertuigen worden dergelijke verzoeken moeiteloos afgehandeld. Wilt u uw culinaire ervaring vanaf het begin laten beginnen? Dan kunnen we aangepaste catering aan boord verzorgen. Bij Creative Star maken we van uw reis een onvergetelijk avontuur.

Benieuwd naar onze exclusieve bestemmingen? Bekijk onze eerdere teambuildings en laat je inspireren.