Networking time!

Ligt uw hart bij het verbinden van ondernemers en het organiseren van netwerkevenementen? Als eventorganisator staat Creative Star steeds garant voor uw onvergetelijke evenementen.

Ondervindt u bepaalde moeilijkheden qua logistieke planning? Beschikt u niet over voldoende timing om uw netwerkevent georganiseerd te krijgen? Wilt u niet vasthangen aan reisbeperkingen? Heeft u ondersteuning nodig bij het beheren van uw budgetten? Of wenst u simpelweg  nog dat tikkeltje meer om uw eigen verwachtingen steeds te overtreffen? Dan denken wij graag out of the box voor u. Zo creëren we op maat gemaakte netwerkervaringen, met als doel om uw zakelijke doelen te ondersteunen.

Nationaal of internationaal? Uw zakelijke wensen worden gehost waar u maar wilt. We gaan op zoek naar de meest spectaculaire evenementenruimtes die we enerzijds aanpassen aan uw publiek en anderzijds volledig uitrusten met alle nodige faciliteiten voor een geslaagd en succesvol netwerkevenement.

Een totaalconcept van A tot Z

Bij Creative Star leveren we steeds een schitterend totaalconcept af, met een perfecte afwerking tot in de kleinste details. Hoe doen we dit? Door samen te brainstormen en rekening te houden met uw bedrijfsdoelstellingen. Zo gaan we van tevoren reeds te werk met de uitnodigingen. De marketing en communicatie worden eveneens volledig voorzien door Creative Star.

De keuze van de meest geschikte evenementenlocatie is één iets, maar er komt nog veel meer kijken bij de organisatie van uw netwerkevenementen. Uw gedenkwaardige netwerkevenementen starten met een hartverwarmend onthaal en een leuke goodiebag. Maakt u gebruik van interactieve of geanimeerde presentaties? Bij Creative Star nemen we  de herwerking van de presentaties volledig op ons. Wilt u uitblinken met unieke en exclusieve sprekers? Geen zorgen, wij denken steeds enkele stappen vooruit. Bovendien zorgen we voor perfecte signalisatie op locatie.

Time for a break? Uiteraard voorzien we lunches die uw culinaire verwachtingen overtreffen en waarvan u onmiddellijk begint te watertanden. De nodige  pauzes zijn eveneens niet te missen, om uw deelnemers en sprekers even op adem te laten komen én hen bovendien te laten netwerken en connecteren, want dit is uiteindelijk ook het doel van deze verbazingwekkende netwerkevenementen, toch? En zo zijn er nog tal van andere mogelijkheden en opties die we nauwkeurig bespreken bij de planning en organisatie van uw netwerkevenementen. Op die manier bent u door Creative Star volledig ontzorgd en heeft u uw handen vrij om er zelf ook optimaal van te genieten.

Meet, connect & enjoy

Rekening houdend met uw bedrijfsdoelstellingen, focussen we ons op een volledige ontzorging. Dit start met een kennismaking en behoefteanalyse, zodoende we het volledige concept van doelen tot behoeften en budgetten begrijpen. Gedurende de organisatie van uw netwerkevent kan u rekenen op tal van overleg, professionele begeleiding, een constante opvolging en transparante communicatie. Want ons ultieme doel tijdens uw netwerkevenementen is dat uw deelnemers netwerken en connecteren zoals nooit tevoren én dat de zorgen uit uw handen worden weggenomen.

Uw netwerkprogramma’s worden steeds op maat gemaakt en worden afgestemd op uw doelen en behoeften. Onze diepgaande expertise zorgt tevens voor een vakkundig gepland en succesvol evenement. Dankzij ons sterk onderbouwd netwerk aan eersteklas leveranciers en onze onderhandelingskracht, genieten we ook steeds van de beste prijzen en voorwaarden. Luxueuze en exclusieve netwerkevenementen ontbreken zeker niet, en het enige wat u hoeft te doen is nieuwe mensen ontmoeten, connecteren én genieten.

Once in a lifetime experience

Het creëren van een wauw-effect met unieke programmapresentaties is waar we bij Creative Star voor gaan. We zoeken de meest unieke bestemmingen om uw netwerkevenementen te laten uitblinken en houden steeds rekening met de kleinste details.

Wilt u volledige exclusiviteit garanderen aan uw trouwe deelnemers en bijzondere sprekers? Bezorg hen een onvergetelijke ervaring door hen te laten reizen in luxe naar uw netwerkevenementen dankzij onze privéverhuur van privéjets, vliegtuigen, helikopters, mega- en luxejachten.

Heeft u andere check-inregelingen nodig of dient er meer bagage voorzien te worden? Door de privéverhuur van desbetreffende voertuigen worden dergelijke vragen moeiteloos behandeld. Wenst u uw culinaire ervaring vanaf de start reeds mee te nemen? Dan kan aangepaste catering aan boord voorzien worden. Creative Star maakt van uw reis een onvergetelijk spektakel.

Let’s connect!