Een unieke ervaring met de helikopter

Wanneer u een incentive reis of teambuilding organiseert, een spectaculair bedrijsevenement plant of een uitzonderlijke conferentiereis bijwoont in het binnen- of buitenland, is vliegen steeds een voor de hand liggende optie. Maar wat kan uw reis nog beter maken? Creative Star denkt steeds een stap vooruit en biedt efficiënt reizen aan dankzij de verhuur van helikopters!

Met oog voor detail en met aandacht voor uw wensen, behoeften en doelen, creëren we voor u een avontuur om nooit te vergeten. Door een helikopter te huren wordt u niet simpelweg als passagier van punt A naar B gebracht, maar wordt u verwelkomd als een gewaardeerde gast aan boord. Wat een verschil maakt en een leuke toegevoegde waarde biedt.

Comfortabel reizen

Een commerciële vlucht gaat vaak gepaard met lange wachttijden op vliegvelden, waardoor u heel wat tijd verliest. Wanneer u ervoor kiest om een helikopter te huren, kunt u vaak binnen een paar kilometer van uw bedrijf en bestemming landen, of indien u een iets grotere tuin heeft dan gemiddeld kunnen we wellicht ook bij u thuis opstijgen en landen. Reizen met een helikopter voorkomt dus met andere woorden heel veel onnodige wachttijden en inefficiënte transfers van en naar het vliegveld. Geland op uw bestemming? Dan bent u volledig uitgerust en klaar voor uw onvergetelijke avontuur.

Daarbovenop geniet u bij de huur van een helikopter nog van andere voordelen. Denk maar aan voldoende beenruimte, andere check-inregelingen en de mogelijkheid tot het meenemen van meer bagage. Tenslotte hoeft u ook geen rekening te houden met medepassagiers en wordt u bediend als een koning in de lucht.

Uitgebreid netwerk en sterke relaties

Bij Creative Star Aviation koesteren we onze sterk ontwikkelde netwerken en hechte relaties met onze leveranciers. Eurocopter bijvoorbeeld, nu bekend als Airbus Helicopters, is een toonaangevende fabrikant van helikopters met hoofdkantoor in Marignane, Frankrijk en werd opgericht in 1992. Eurocopter staat bekend om zijn brede scala aan helikopters voor diverse toepassingen, waaronder zakelijk vervoer, medische evacuatie, politie- en reddingsoperaties, militair gebruik en VIP-vervoer.

De helikopters van Eurocopter zijn wereldwijd bekend om hun betrouwbaarheid, veiligheid en prestaties. Ze worden vaak geprezen om hun geavanceerde technologieën, comfortabele cabines en gebruiksgemak. Eurocopter biedt een uitgebreid assortiment aan modellen, die elk zijn ontworpen om te voldoen aan uw specifieke wensen en behoeften.

Dankzij een rijke geschiedenis van innovatie en een onwankelbare toewijding aan kwaliteit, blijft Eurocopter een van de meest gerespecteerde namen in de luchtvaartindustrie. Daarom zijn wij er trots op dat zij steeds voor ons – en dus ook voor u – klaarstaan, met helikopters beschikbaar voor verhuur.

Wist-je-datje

Leuk weetje! Wist je dat naast het ontwerpen en produceren van helikopters, Eurocopter ook een uitgebreid scala aan diensten biedt, waaronder onderhoud, reparatie en opleiding voor piloten en technici? Ze hebben een wereldwijd netwerk van servicecentra en partners om klanten te ondersteunen en te zorgen voor een optimale operationele inzet van hun helikopters.

Een waaier aan mogelijkheden bij Creative Star

Naast het uitstippelen van uw vlucht per helikopter, organiseren we ook graag uw volledige ervaring. Van verhuur van helikopters, transport ter plaatse, adembenemende accommodaties zoals luxe hotels en private venues of kastelen, tot de effectieve activiteiten van uw reis. Wat uw reisreden ook moge zijn en welke doelen en wensen u ook heeft, bij Creative Star maken we er alvast iets magisch van.

Houdt u van avontuurlijke activiteiten tijdens uw incentive reis of teambuilding? Dient u presentaties voor te bereiden voor uw conferentie? Brengt u binnenkort een nieuw product op de markt en wilt u dit aankondigen met een ongelooflijke productlancering? Creative Star plant de volledige reis voor u en uw reizigers, rekening houdend met uw wensen en behoeften.

Zin in een waanzinnige reis met de helikopter?