Uw incentive agency

Welkom bij Creative Star, uw toegangspoort tot buitengewone reiservaringen die elke verwachting overtreffen. We zijn een full service reisbureau en incentive agency.

Uiteraard zijn we niet zomaar een incentive agency, maar een incentive agency dat steeds opnieuw uitpakt met onvergetelijke incentive reizen voor uw trouwe medewerkers, toegewijde klanten of loyale leveranciers. Maar ook voor fenomenale teambuildings, spectaculaire privéreizen, buitengewone bedrijfsevenementen, exclusieve congressen en conferentiereizen of bijzondere productlanceringen, hebben we heel wat in petto.

We creëren unieke en luxueuze ervaringen waarmee u ongetwijfeld een blijvende indruk nalaat. Een absolute garantie voor kwaliteit, originaliteit en stijl krijgt u erbij. Exclusiviteit wordt eveneens gegarandeerd, want we streven ernaar om voor iedere klant een op maat gemaakte ervaring te maken.

Voor minder gaan we niet

We vertalen uw ideeën in een schitterend concept waarin uw doelstelling centraal staat en originaliteit de rode draad is. Daarbovenop gaan we steeds voor de superlatieven op alle vlakken en dat uit zich in de details. Denk maar aan een op maat gemaakte incentive applicatie, gepersonaliseerde bagagelabels, branding voor uw bedrijf,…

Of we veeleisend zijn? Zeker en vast! Want aan alles moet gedacht worden en tot in de puntjes afgewerkt. Daardoor creëren we als incentive agency dan ook buitengewone incentive reizen of evenementen die klasse uitstralen op unieke bestemmingen.

Waar uw reis u ook brengt, wij staan ​​voor u klaar om uw dromen werkelijkheid te maken. Ontdek de wereld met Creative Star en laat ons u begeleiden op een reis vol magie, luxe en onvergetelijke momenten.

Onze expertises

Met Creative Stat stapt u binnen in een wereld waar maatwerk en expertise samenkomen om onvergetelijke incentive reizen te creëren. We begrijpen dat elke reis uniek is, daarom ontwerpen we programma’s die naadloos aansluiten bij uw doelen en behoeften.

Diepgaande expertise

Onze diepgaande expertise als incentive agency stelt ons in staat om vakkundig geplande en succesvolle reizen te leveren. Met ons eigen mediateam, bestaande uit fotografen, videografen en hyperprofessionele camera’s en drones, leggen we elk moment van de reis vast, waardoor u kan genieten van blijvende herinneringen.

Uitgebreid netwerk

Dankzij ons uitgebreide netwerk en onderhandelingskracht kunnen we de beste prijzen en voorwaarden bedingen bij leveranciers, wat resulteert in toegevoegde waarde voor u. Bovendien streven we naar snelheid en efficiëntie: kort na uw aanvraag ontvangt u al een offerte.

Meetbaarheid

Bij Creative Star staat meetbaarheid centraal. We helpen onze klanten om de ROI van hun incentive reizen te begrijpen en te verbeteren, zodat elke reis een investering is die rendement oplevert.

Klantgerichtheid

Onze klantgerichtheid is ongeëvenaard. We luisteren steeds naar uw specifieke wensen en voorkeuren en bieden oplossingen die aan uw behoeften voldoen. Als incentive agency zijn we uw contactpersoon en altijd bereikbaar om u te ondersteunen bij elk aspect van de reisplanning.

Uw gids tijdens het reisplanningsproces

Of u nu op zoek bent naar een inspirerende incentive reis, een betoverende privévakantie, een bedrijfsevenement dat indruk maakt, of een teambuilding die de banden versterkt, met Creative Star als incentive agency worden al uw reiswensen werkelijkheid.

 

Wij nemen de stress en het gedoe van het reisplanningsproces weg, door alles voor u uit te werken van A tot Z. Van het regelen van vluchten en transport tot het selecteren van accommodaties in luxe hotels, private venues, kastelen en meer. We zorgen ervoor dat elk detail perfect wordt verzorgd.

Once in a lifetime experience

We streven er steeds naar om once in a lifetime ervaringen te creëren. Van luxueuze incentive reizen op unieke bestemmingen tot welkomstsms’jes en vooraf geregelde kamerverdeling, we zorgen voor het wauw-effect en hebben oog voor elk detail. Onze unieke programmapresentaties zorgen ervoor dat elke reis een onvergetelijke belevenis wordt.

Kiezen voor Creative Star?  Dan kiest u voor bewezen resultaatgerichte incentive reizen, volledige dienstverlening, flexibiliteit en transparantie. Met ons ervaart u creatieve, unieke en luxueuze incentive reiservaringen met meetbare resultaten, samen met eersteklas leveranciers die garant staan voor een exclusieve reisbeleving. Uw verwachtingen worden door het incentive agency Creative Star overtroffen.

De finishing touch

Of het nu gaat om een adembenemende vlucht over exotische landschappen of een ontspannen cruise langs pittoreske kustlijnen, kies voor Creative Star als incentive agency en elke reis is een avontuur op zich waarbij een finishing touch gegarandeerd wordt.
Reizen volgens uw wensen

Stel u voor: de vrijheid om te reizen volgens uw eigen schema, zonder de beperkingen van reguliere vluchten of openbaar vervoer. Bij Creative Star gaan we namelijk verder dan de gebruikelijke reiservaring en denken we out of the box. Dat is precies wat u krijgt met de exclusieve privéverhuur van vliegtuigen, privéjets, helikopters, mega- en luxejachten bij Creative Star als incentive agency.

Met onze vliegtuigen, privéjets en helikopters geniet u van ultiem comfort en privacy terwijl u in stijl naar uw bestemming vliegt. Geen lange wachtrijen bij de veiligheidscontrole, geen gedoe met bagage, alleen maar efficiëntie, luxueuze reizen op maat en een adembenemend perspectief op de wereld.

En dan hebben we nog onze mega- en luxejachten, waar de horizon het enige limiet is. Stap aan boord en laat u verwennen met eersteklas service terwijl u langs adembenemende kustlijnen vaart of afgelegen eilanden ontdekt. Ontspan in alle comfort, omringd door de pracht van de oceaan.

Culinaire verwennerij

Dankzij Creative Star als incentive agency ontdekt u tevens een wereld van culinaire verwennerij aan boord van onze luxe reizen. We begrijpen dat gastronomie een integraal onderdeel is van de reiservaring. Daarom vinden we aangepaste catering aan boord uiterst belangrijk, zodat elk moment van uw reis een culinair hoogtepunt wordt. En dit kan, indien gewenst, ver gaan. U tijdens uw VIP reis laten vergezellen door uw eigen Michelin sterrenchef? Vraag naar onze mogelijkheden.

Getalenteerde chefs gebruiken alleen maar de beste en meest verse ingrediënten om heerlijke maaltijden te bereiden die perfect passen bij uw smaak en voorkeuren. Of u nu de voorkeur geeft aan een verfijnd gastronomisch diner, een lichte en gezonde lunch, of een informele barbecue op het dek, wij zorgen ervoor dat uw culinaire ervaring aan boord onvergetelijk is.

Laat ons uw smaakpapillen verwennen terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht en de luxeomgeving aan boord. Bij Creative Star is het niet alleen een reis, het is een culinair avontuur.