Cuba

De vraag

Wat waren de wensen van onze klant?

Deze klant deed een beroep op Creative Star om een exotische en meeslepende incentive reis naar Cuba te organiseren. Een vijfdaagse ervaring waarbij cultuur, muziek, historie en luxe centraal stonden. Cuba, bekend om zijn levendige muziek, kleurrijke architectuur en rijke geschiedenis, bood het perfecte decor voor een onvergetelijk avontuur. De wens was om de deelnemers volledig onder te dompelen in de Cubaanse sfeer, met onvergetelijke momenten en authentieke ervaringen.

De oplossing

Wat deed Creative Star?

Creative Star stelde een programma samen dat de deelnemers liet kennismaken met de unieke charme van Cuba, geleid door de CEO van Creative Star zelf, die Cubaanse is en alle ins en outs van dit prachtige land kent. De reis begon met een luxe ontvangst in Havana, waar de deelnemers werden verwelkomd met een klassieke Amerikaanse oldtimer die hen naar hun stijlvolle boutique hotel bracht. Na een korte rustpauze werd de avond ingeluid met een diner in een van Havana’s meest gerenommeerde paladares, waar ze konden genieten van authentieke Cubaanse gerechten.

De volgende dag startte met een historische rondleiding door het oude Havana, waarbij de deelnemers de prachtige koloniale architectuur en levendige straatkunst konden bewonderen. De middag stond in het teken van muziek en dans, met een privé workshop salsa gevolgd door een bezoek aan een beroemde rumfabriek voor een proeverij.

Op de derde dag nam de CEO de groep mee naar haar geboortestad, Villa Clara. Hier genoten ze van de authentieke Cubaanse sfeer, bezochten ze lokale bezienswaardigheden en ontdekten ze de verborgen juweeltjes van de stad. Na een traditionele lunch op een boerderij, reisden ze verder landinwaarts om de ongekende wonderen van de natuur te verkennen, waaronder de adembenemende valleien en tabaksplantages van Viñales. Terug in Havana genoten ze van een avond vol muziek in de legendarische Buena Vista Social Club.

De vierde dag bracht de groep naar de kustplaats Cienfuegos, waar ze een luxe catamarancruise maakten en konden snorkelen in het kristalheldere water. De avond werd afgesloten met een diner aan boord, onder de sterrenhemel, terwijl een lokale band zorgde voor muzikale begeleiding.

De vijfde en laatste dag bracht de deelnemers naar Trinidad, een stad vol koloniale charme en geplaveide straten. Na een ochtendwandeling door de stad en een bezoek aan het Museo Romántico, genoten ze van een afsluitend feestmaal in een prachtige villa, waar ze werden vermaakt door traditionele Cubaanse dansers en muzikanten.

De vijfdaagse reis naar Cuba bood een perfecte balans tussen cultuur, avontuur en ontspanning, waardoor de deelnemers een diepgaande en onvergetelijke ervaring beleefden in dit prachtige eilandland, met een extra persoonlijke touch dankzij de CEO van Creative Star.

Cuba werd een onvergetelijke ervaring dankzij Creative Star. De kennis en passie van hun Cubaanse CEO openden deuren die anders gesloten zouden blijven, waardoor we de verborgen pracht van het eiland konden ontdekken. Van de levendige straten van Havana tot de serene stranden van Varadero, elke dag was een nieuw avontuur.

Dailena 

Maybe you might also be interested in these projects.

Sri Lanka

Sri Lanka

De vraag Wat waren de wensen van onze klant?Deze klant deed een beroep op Creative Star om een inspirerende en luxe incentive reis naar Barcelona te organiseren. Een tweedaagse ervaring waarbij cultuur, gastronomie en teambuilding centraal stonden. Barcelona, met zijn...

Londen

Londen

De vraag Wat waren de wensen van onze klant?Deze klant deed een beroep op Creative Star om een luxe en onvergetelijke incentive reis naar Londen te organiseren. Een tweedaagse ervaring waarbij comfort, gastronomie en exclusieve belevenissen centraal stonden. Londen,...

Jordanië

Jordanië

De vraag Wat waren de wensen van onze klant?Onze klant gelooft dat als je nieuwsgierig en optimistisch in het leven staat, er geweldige dingen kunnen gebeuren. Met dat in gedachten wilde de klant een promotie lanceren waarmee ze zichzelf op een geloofwaardige manier...