Lapland - Rovaniemi
Incentive reizen

De vraag

De vraag

WAT WAREN DE WENSEN VAN ONZE KLANT?

Een spraakmakende, onvergetelijke incentive op een uitdagende en opwindende bestemming was een must; een plek met voldoende aantrekkingskracht om vertegenwoordigers te motiveren om leads te genereren en op te volgen, en om wat vriendschappelijke competitie aan te wakkeren. Omdat onze klant zich meer en meer toelegt op meer duurzame technologieën, moest er vooral aandacht zijn voor de ecologische troeven van de bestemming. En waar vind je er meer dan in de grimmige en verbluffende landschappen van Ijsland, trouwens een wereldleider op het gebied van hernieuwbare energie.

De oplossing

De oplossing

WAT DEED CREATIVE STAR?

Een stevige portie avontuur, spannende activiteiten en spectaculaire landschappen, dat waren de ingrediënten van ons driedaags programma. Daar deden we nog een vleugje competitie bovenop én een karrenvracht spanning, sensatie én auto’s. De gasten trokken op een indrukwekkende expeditie door de Finse wildernis nadat ze de sleutels kregen van hun eigen krachtige terreinvoertuigen en met enkele coördinaten de wildernis werden ingestuurd - terwijl een team van lokale experts van op afstand een oogje in het zeil hield.

Nadat de titel “beste offroad-chauffeur” behaald werd, ging de reis verder op een konvooi sneeuwscooters naar een op maat gemaakt gletsjerkamp, speciaal gebouwd voor een afgelegen nacht onder de sterren. De gasten werden bij aankomst getrakteerd op een rustiek barbecuediner, inclusief bar en dj, vooraleer ze onder de wol kropen. Toen het weer slechter werd, besloten de vertegenwoordigers om, in plaats van te schuilen in hun tenten, zich warm te houden door de confrontatie met de elementen aan te gaan en elkaar uit te dagen tot een partij touwtrekken te midden van een sneeuwstorm.

De volgende ochtend verschenen de gasten met kleine oogjes en moesten ze hun 4x4’s uit de verse sneeuw graven om hun terugreis naar de compacte Ijslandse hoofdstad voort te zetten. Het werd een ontspannen namiddag waarbij ze op verkenning gingen langs de kleurrijke gebouwen, kennismaakten met de creatieve bewoners en de bloeiende cafécultuur leerden kennen. Het afscheidsdiner vond plaats in een beroemd restaurant - een spectaculaire slotavond met verse cocktails en New Nordic Cuisine.

Een reis naar Rovaniemi, Lapland is pas helemaal compleet na een bezoek aan het huis van de kerstman. De gasten genoten van een cocktail en vervolgens van een laatste maaltijd met uitzicht op deze inspirerende locatie. Ze stapten ten slotte aan boord van hun vlucht en namen de herinneringen aan dit ultieme Finse avontuur mee naar huis: rivieren doorkruist, bergen beklommen, lokale lekkernijen verorberd, gebaad in geothermisch water en in de wildernis geslapen.

"Het wordt steeds moeilijker om iets te bedenken dat een wow-factor heeft, maar Creative Star Agency blijkt dit perfect in de vingers te hebben. Ze krijgen de opdracht, begrijpen hun publiek en leveren een feilloos end-to-end programma met minimale tussen
General manager

Projecten die u kunnen interesseren

BEHOEFTE AAN ONZE EXPERTISE?

Op zoek naar charters voor uw bedrijfsreis? Heeft u liever een vliegtuig / privéjet of een boot?