Zadar

Zadar

Wat waren de wensen van de klant?

Voor het jubileum van dit bedrijf in IT-consultancy werden alle personeelsleden met hun partner getrakteerd op een incentive reis. Omdat we al langer met deze klant samenwerkten, polsten we eerst even naar hun feedback over de vorige reizen. De uitdagingen die we ditmaal moesten invullen waren een goede balans tussen activiteit en ontspanning (een paar extra dagen strandvakantie mochten dus al zeker ingepland worden!), een ontmoeting met de lokale bevolking en zoals ze van Creative Star gewoon zijn, mochten enkele verrassende details opnieuw hun opwachting maken. We wisten wat ons te doen stond.

De oplossing

De oplossing

Wat deed Creative Star?

Met een enorme diversiteit in de natuur met prachtige blauwe meren, rivieren, watervallen, een helderblauwe zee en volop zon is Kroatië de ideale bestemming voor een prachtige incentive of personeelsreis. Zadar, de havenstad in Kroatië ligt vlak aan de Adriatische Zee en is het summum voor watersportliefhebbers. Genoeg mogelijkheden dus om het gezelschap uit te dagen en te laten genieten van wateravontuur, zon en strand. Het Brijuni National Park, dat bestaat uit veertien prachtige eilanden, bood alles in één voor een onvergetelijke zeilervaring. Kortom, Creative Star slaagde er in om het gezelschap een perfecte mix aan te bieden van een charmante omgeving, paradijselijke stranden, avontuur en topverwennerij.

Projecten die u kunnen interesseren

ZIET U NIET WAT U NODIG HEEFT?

We bespreken graag diensten op maat. Neem contact met ons op met alle details zodat we u het perfecte programma voor uw groep kunnen sturen.