De vraag

De vraag

Wat waren de wensen van de klant?

Voor deze klant met een wereldwijd netwerk kreeg Creative Star de opdracht om een incentive reis naar Afrika uit te werken voor 150 gasten uit verschillende landen. Een Vipbehandeling, zowel tijdens de heen- als de terugreis moest in elk aspect van de trip aanwezig zijn. Een kolfje naar de hand dus van het organisatiebureau.

De oplossing

De oplossing

Wat deed Creative Star?

Tanzania is één van de top vijf overzeese bestemmingen waarmee u iedereen kan imponeren. Voor een incentive reis kan dit zeker al tellen.

Alle gasten vlogen op Kilimanjaro waar ze via een aparte ‘Viphal’ verwelkomd werden en vlot de paspoortcontrole en luchthavenprocedures konden doorlopen. Ondertussen stonden privéjets klaar om hen vervolgens te vliegen naar Seronera, een airstrip midden het Serengeti National Park waar ze bijna letterlijk tussen de zebra’s landden. Versteld van het wildlife rondom hen, nuttigden ze een ontbijtje terwijl de jeepdriver alvast de bagage inlaadde. De 5 sterren lodge met een infinitypool en een privézwembadje als heerlijke extra’s was de perfecte uitvalsbasis om zowel het Lake Manyara Park, de olifanten van Tarangire en de idyllische Ngorongoro krater te bezoeken en te ervaren. Met een luxejeep en natuurgids werd de wildernis getrotseerd en kon het gezelschap zich verbazen over het land van de Masaï en het spotten van de ‘Big 5’. Een buffet in de natuur, een lokaal schooltje bezoeken of een Afrikaans dorpscafé ontdekken. Het droeg allemaal bij tot een ultiem ‘Out of Africa’ gevoel dat ongetwijfeld een onuitwisbare indruk heeft nagelaten.

Projecten die u kunnen interesseren

BEHOEFTE AAN ONZE EXPERTISE?

Op zoek naar charters voor uw bedrijfsreis? Heeft u liever een vliegtuig / privéjet of een boot?