De vraag

De vraag

Wat waren de wensen van onze klant?

Deze klant deed een beroep op Creative Star om een programma samen te stellen voor een incentive reis naar Sicilië. Een korte, maar krachtige driedaagse waarbij gastronomie de rode draad vormde. Dat Sicilië destijds het décor vormde voor ‘The Godfather’ films over de maffiafamilie Corleone was een dankbare insteker voor Creative Star. Ze pakten dan ook uit met enkele verrassingselementen waardoor het gezelschap letterlijk te gast kon zijn bij de enige echte familie Corleone.

De oplossing

De oplossing

Wat deed Creative Star?

Creative Star deed de klant - om het met de woorden van ‘The Godfather’ te zeggen - ‘an offer he couldn’t refuse’ Om de ‘couleur locale’ op te snuiven en meteen de goede sfeer te pakken, startte het programma met een degustatie aan de standjes van de lokale vismarkt. Na een exclusief bezoek aan een Palazzo werden de deelnemers met een zodiac naar het hotel gebracht waar ze zich konden opmaken voor een wel heel bijzondere avond. Creative Star was er immers in geslaagd om de enige echte mansion van “The Godfather” te huren. In ware maffioso-stijl kregen de bezoekers eerst een rondleiding waarna een fantastisch diner werd geserveerd in de tuin van deze villa. Ondertussen werden scènes uit de film op groot scherm vertoond en zorgen figuranten voor de sfeer van weleer.
Nog nagenietend van de vorige avond trok het gezelschap de volgende dag naar Motta Camastra waar een heuse volksverbroedering plaatsvond. Zelfs de plaatselijke fanfare zorgde er voor een warm welkom. Op gastronomisch vlak werden de smaakpapillen alweer verwend met een culinair hoogstaand diner in een 2-sterren Michelin restaurant. De derde dag van deze incentive reis stond nog meer lekkers op het menu. De bekoorlijke lunch werd gevolgd door een proeverij op een lokale wijngaard met zicht op de vulkaan Etna. Ten afscheid werd geklonken met een heerlijke verfrissende prosecco waarbij het panoramisch zicht vanop de flank van de Etna haast een even grote smaakmaker was.

Downloads

Projecten die u kunnen interesseren

We horen het graag van u!

Geïnteresseerd in werken met Creative Star? Of wilt u gewoon hallo zeggen of een vraag stellen?