Jordanië
Incentive reizen

112 pax  group incentive at Jordan Amman, Petra, Aqaba by Creative Star incentive agency Belgium  #Jordan #Incentives #Teambuilding #Incentive agency Belgium

De vraag

WAT WAREN DE WENSEN VAN ONZE KLANT?

Onze klant gelooft dat als je nieuwsgierig en optimistisch in het leven staat, er geweldige dingen kunnen gebeuren. Met dat in gedachten wilde de klant een promotie lanceren waarmee ze zichzelf op een geloofwaardige manier zouden positioneren als een “ervaringsgericht” merk dat nieuwsgierigheid en optimisme beloont met fantastische ervaringen. We werden gevraagd om een aantal once-in-a-lifetime ervaringsgerichte prijzen te creëren die consumenten zouden aanmoedigen om met het merk te interageren. Acht unieke en levensverrijkende reiservaringen met een link naar de Arabische cultuur, waarbij de winnaars een nieuwe vaardigheid leren of wat lokale insider-kennis opdoen.

"Het was een waar genoegen om met Creative Star te werken. Gedurende de campagne waren ze super ondersteunend en geweldig om mee te werken. In de toekomst hoeven we niet met iemand anders samen te werken! ”
Campagnedirecteur Drogenbos
112 pax  group incentive at Jordan Amman, Petra, Aqaba by Creative Star incentive agency Belgium  #Jordan #Incentives #Teambuilding #Incentive agency Belgium

De oplossing

Wat deden wij?

Er was voor elke beleving een lokale expert nodig om er iets volstrekt unieks van te maken en er een educatieve twist aan te geven. Dus spraken we ons wereldwijde netwerk van contacten aan en schakelden hun hulp in bij het vinden van specialisten in elke bestemming.

Met een lokale expert op elke bestemming hebben we een reeks van ongelooflijke, volstrekt unieke routes opgezet, waaronder een survival in het Amazonegebied in Ecuador, een privé-trip naar het Las Fallas-festival in Valencia, Arabische nachten en cultuur in Wadi Rum en het besturen van heteluchtballonnen over de heuvels van Barcelona. De winnaars leerden ook de kunst van het binnenhalen van de pittige Catalaanse meerval onder begeleiding van een kampioenvisser, kregen in Andalusië paardrijles van een echte cowboy, genoten een opleiding in essentiële bushcraft-vaardigheden en leerden een jacht navigeren enkel en alleen aan de hand van de sterren.

En wat maakte deze ervaringen zo bijzonder? Ze waren handgemaakt op basis van vakkennis, net als het merk van de klant zelf. Bij hun terugkeer naar huis lieten de winnaars er geen twijfel over bestaan dat de reizen die ze hadden meegemaakt “levensverrijkend” waren geweest, en ze wisten precies wie ze daarvoor moesten bedanken.

Downloads

Projecten die u kunnen interesseren

BEHOEFTE AAN ONZE EXPERTISE?

Op zoek naar charters voor uw bedrijfsreis? Heeft u liever een vliegtuig / privéjet of een boot?