Teambuilding

Zoekt u een over-the-top teambuilding activiteit die onverwachte opwinding en spannende avonturen in petto heeft? Voor een ultieme teambuildingervaring die niet te evenaren is, tekent Creative Star. Een ongewone locatie, een originele insteek en een onberispelijke service. Wij zorgen voor elk detail zodat u zich helemaal kunt focussen op het samenzijn met uw collega’s en de teamspirit.

Vip yacht charter Europe by Creative Star incentive agency Belgium  #luxury yacht charter #Incentives #exclusive yacht charter #Super yacht charters Europe
Taormina Vip Corporate Event

Teambuilding… uw potentieel, uw mensen!

Creative Star houdt het recept voor een uitstekende teamgeest.

U merkt het al tijdens de briefing: dit wordt niet zomaar een teambuilding. Wel een uitzonderlijke en exclusieve gebeurtenis. Waarin uw verkoopsteam bijvoorbeeld naar Dubai trekt om in de woestijn te gaan skiën … zandskiën. Een originele manier om een ongelooflijk format voor uw team uit te werken.

Teambuilding: elke beslissing, alleen of in groep, is cruciaal om te winnen. De krachten bundelen, elkaar motiveren en als team tot het uiterste gaan. Benji-springen als u hoogtevrees hebt. Niet zomaar ergens, maar van de hoogste brug ter wereld in Zuid-Frankrijk. Wat daar opveert, is een ijzersterke groepsgeest en een vrachtwagenlading energie om er weer in te vliegen.

Eén voor allen, allen voor één!

Hindernissen overwinnen

Geschikt voor alle leeftijden en persoonlijke conditie

Creative Star zoekt voor u de meest ultieme ervaringen op en verwerkt deze in een script à la ‘Expeditie Robinson’. Wel toegepast op uw werkomgeving en geschikt voor elke leeftijd en conditieniveau. 

De mens achter de functie

Ken uw collega’s

Communicatie is de basis van een goede verstandhouding met uw klanten, maar zeker ook met uw collega’s. Misschien supportert uw verkoopdirecteur wel voor dezelfde club als u? Tijdens een originele teambuilding activiteit leert u de mens achter de functie kennen. 

Professionele communicatietrainers

Professionele communicatietrainers

Wat wilt u al zolang kwijt? Wat kan er beter? Gooi het in de groep!

Een gespreksronde moet deel uitmaken van uw teambuildingprogramma? De beste communicatietrainers worden ingezet en begeleiden de gespreksronde. Het doel? De neuzen in dezelfde richting doen wijzen. Dit had al zijn effect bij onder andere GlaxoSmithKline, Sanofi Pasteur en BNP Paribas. 

Wenst u meer informatie? Aarzel vooral niet ons te contacteren!

Teambuilding projecten waar we trots op zijn

We horen het graag van u!

Geïnteresseerd in werken met Creative Star? Of wilt u gewoon hallo zeggen of een vraag stellen?