Over Creative Star

Waar een ander event agency stopt, komt Creative Star pas goed op dreef voor het organiseren van uw incentive reis, corporate event, teambuilding, personeelsfeest, het charteren van een privéjet, enz. Een vleugje glitter & glamour is nooit veraf en de finishing touch? Een belevenis die voor u en uw gasten nog heel lang blijft nazinderen.

Private Vip Teambuilding ZERO GRAVITY FLIGHT by Creative Star

We value your concept!

Een evenement of incentive organiseren is onze tweede natuur. Ervaring, de juiste contacten en een fascinerende wereld van luxe en schoonheid als inspiratie zijn onze tools. Het resultaat? Een incentive of evenement met een absolute garantie voor kwaliteit.

01. Origineel en uniek concept

Wilt u uitpakken met een onvergetelijke incentive reis voor uw sales medewerkers of een origineel corporate event voor uw zakenrelaties? Uw ideeën vertalen wij in een schitterend concept waarin uw doelstelling centraal staat en originaliteit de rode draad is.

02. Passie voor detail

Waar een ander event agency stopt, komt Creative Star pas goed op dreef. We gaan voor de superlatieven op alle vlakken en dat uit zich in de details. Als zelfs de bagagelabels gepersonaliseerd zijn… dat zegt al genoeg toch?

03. Veeleisend

Een waterdichte organisatie waar aan alles gedacht wordt. Perfectionistisch en tot in de puntjes afgewerkt. Voor minder gaan we niet. Elke incentive reis of evenement moet buitengewoon zijn en klasse uitstralen.

04. Team building

‘Mensen leren communiceren’: originele teambuilding activiteiten versterken de band tussen uw personeelsleden. Motivatie en productiviteit stijgen. Onze creativiteit is grenzeloos, of wat denkt u als uw verkoopsteam met een MIG 25 over het Andesgebergte scheurt?

05. Specialisten

Creative Star garandeert kwaliteit met een team van experts. Elk lid is exclusief verbonden met Creative Star en is de klok rond voor u beschikbaar. En dat allemaal via één contactpersoon!

06. Gedetailleerde offerte

Net zoals de uitvoering van uw concept minutieus geregeld is, zo is ook de offerte opgebouwd: uiterst gedetailleerd en toch vrijblijvend. Daarom organiseren wij een grandioos incentive of evenement voor u, perfect binnen uw budget.

07. Test ons

Creative Star staat voor ‘open en eerlijk’: uw offerte is de totaalprijs, alles inclusief.

Gedragscode

Creative Star organiseert uw incentive of evenement. Met een absolute garantie voor kwaliteit, originaliteit en stijl. Exclusief en klantgericht.

Download onze gedragscode om te zien waar we waarde aan hechten.

Expertise

airport

Inkomend DMC-kantoor

WIJ ZIJN VERTEGENWOORDIGD DOOR KANTOREN OVER DE HELE WERELD

Creative Star Incoming & Events is uw lokale partner voor al uw reisbehoeften wanneer u naar de Benelux komt.

We horen het graag van u!

Geïnteresseerd in werken met Creative Star? Of wilt u gewoon hallo zeggen of een vraag stellen?