120 pax group incentive at Soelden by Creative Star incentive agency Belgium  #Soelden #Incentives #007 Spectre

De vraag

WAT WAREN DE WENSEN VAN ONZE KLANT?

Na het succes van de reis naar Taormina, Italië het jaar ervoor, wilde onze klant graag opnieuw een spraakmakende en onvergetelijke groepsincentive opzetten om hun bereisde klanten te motiveren. Ons team van experts kreeg de taak om een luxueus hotel op de bestemming te zoeken dat afweek van hun ervaring met ons in Taormina. Ze wilden graag een mix van once-in-a-lifetime groepservaringen om overdag van te genieten en uitgebreide faciliteiten om in de vrije tijd gebruik van te maken, met sfeervolle bars en fantastische restaurants om tot rust te komen.

120 pax group incentive at Soelden by Creative Star incentive agency Belgium  #Soelden #Incentives #007 Spectre

De oplossing

WAT DEED CREATIVE STAR?

De locatie was allesbepalend voor dit event, en Sölden voldeed aan alle eisen.

In het luxueuze Oostenrijkse toevluchtsoord herken je de sfeer en locaties uit de James Bond-film “Spectre”; de schoonheid en afzondering van de lokale dorpjes zijn ook sterren als Madonna niet ontgaan, Justin Timberlake en Jessica Biel kozen het zelfs als locatie voor hun huwelijk. De perfecte achtergrond dus om onze gasten een VIP-beleving te bezorgen.

Nadat de setting was vastgelegd en ons communicatieteam hun betoverende werk deed door subtiele en creatieve branding toe te voegen van begin tot eind, kreeg het event stilaan vorm. Het hoogtepunt: het James Bond 007 Spectre crew hotel, bijna exclusief voor onze klanten, exclusieve ski-activiteiten, dineren in het beroemde restaurant Ice-Q op 3000 m boven de zeespiegel en dagen gevuld met activiteiten onder leiding van de beste bergbeklimmers van het gebied.

Projecten die u kunnen interesseren

BEHOEFTE AAN ONZE EXPERTISE?

Op zoek naar charters voor uw bedrijfsreis? Heeft u liever een vliegtuig / privéjet of een boot?