• Creative Star
  • Creative Star
  • Creative Star

Code of Conduct

CREATIVITEIT

Alles wat wij bedenken om aan uw verwachtingen te voldoen, moet de perfectie benaderen. Wij streven voortdurend naar een open een eerlijke samenwerking.

PIEKFIJNE OFFERTE

Elke offerte is tot in de puntjes afgewerkt en biedt een totaalprijs. Orders worden snel en feilloos opgevolgd. Onze leveranciers en distributeurs hebben het recht op een redelijke winstmarge. Want wij zijn net zo veeleisend voor hen, als u voor ons.

ONVERGETELIJK EVENEMENT

Creative Star is ervoor verantwoordelijk om u een onvergetelijk evenement aan te bieden – waar en met wie ook ter wereld. Elk Creative Star-evenement moet bij iedere deelnemer een blijvende herinnering griffen.

STREVEN NAAR PERFECTIE

We leggen de lat bijzonder hoog. We eisen van onze medewerkers dan ook onvoorwaardelijke gedrevenheid. Anderzijds hebben zij dan ook recht op een correcte verloning. Zij moeten zich vrij voelen om suggesties te doen en klachten te uiten: hun feedback brengt ons een stap dichter bij de perfectie.

DROMEN REALISEREN

Creative Star maakt dromen waar. Creative Star stimuleert daarom vooruitgang in de maatschappij. Exclusieve eigendommen die wij mogen gebruiken, houden we in ere. We beschermen het milieu met zijn natuurlijke rijkdommen.

UNIEK

Creative Star wil uniek zijn – uniek voor ú. Wij visualiseren uw eigen bedrijfsdoelstelling in een fantastisch evenement. Onze kracht is onze onuitputtelijke bron van fantasie en ideeën. Experimenteren op de grens van het ongelooflijke. Creative Star, voor creatieve mensen!

Top