Incoming DMC

Creative Star is uw ‘Incoming DMC-MICE partner’ in België. Wij faciliteren voor België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Oostenrijk en Zwitserland. Wij staan onze klanten bij met het organiseren van incentive reizen en events. Een persoonlijke service waarbij geen enkel detail over het hoofd wordt gezien en we onze klanten in de watten leggen. Daar staan we voor.

Private Jet Charter Belgium by Creative Star
incomming DMC agency Belgium and whole Europe

Volledige service voor uw klanten of genodigden

Creative Star, uw lokale DMC partner in België

Als full service reisbureau en ‘Incoming DMC partner’ organiseert Creative Star al uw reis- en event services voor België. 

Wij zijn als organisator van evenementen, gespecialiseerd in de beste festivalervaringen. We helpen onze klanten met zaken zoals boekingen voor verschillende soorten hotels, groepsrestaurants, speciale bezoeken, gidsen, enz.

In de loop der jaren hebben we een relatie opgebouwd met de beste leveranciers waardoor we van speciale tarieven genieten. Als u boekt via Creative Star geniet uw klant een speciale behandeling. Dat hebben we te danken aan de goede relaties die we hebben met de verschillende leveranciers. We maken immers constant gebruik van hun hoogwaardige diensten. Wilt u met ons samenwerken? Goed idee. U bespaart immers niet alleen heel veel tijd, maar we kunnen u steeds de beste kwaliteit garanderen van elke service die u boekt of wilt boeken. Voor alle gevraagde services hebt u slechts één contactpersoon en hoeft u op het einde van de rit ook maar één factuur te betalen. 

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Creative Star Incoming & Events is uw lokale partner voor al uw reisbehoeften wanneer u naar de Benelux komt.
airport transfers

Ons netwerk

Wij regelen coaches en gidsen voor u die u begeleiden voor een vlotte luchthaventransfer en/of tijdens excursies van een halve of volle dag. 

Dankzij onze hechte contacten met onze hotel -en restaurantpartners krijgt elke groep wat ze verwacht en zelfs meer. We willen immers garant staan voor een fantastische ervaring zodat ze in de toekomst nog eens terugkomen. 

We kunnen eveneens zorgen voor specifieke arrangementen voor uw zakelijke bijeenkomsten, incentive en teambuilding activiteiten. 

Neem gerust ook contact met ons op voor een avondje entertainment als optie of catering volgens een thema. Wij regelen het graag voor u!

Belgische delicatesse

Naast het uitwerken van onze programma's rond de grootste hoogtepunten van België, zijn we echte experts geworden in het organiseren van proeverijen van Belgische delicatessen. Deze activiteiten kunnen worden georganiseerd voor alle groepen, maar kunnen ook worden omgezet in een leuke stimulans of interessante teambuilding voor bedrijven. Neem contact met ons op als u in groep de Benelux wilt bezoeken en wij zorgen ervoor dat zij een geweldige ervaring hebben!

Wij spreken uw taal!

Maak u geen zorgen als u de verschillende Belgische talen niet spreekt. Wij spreken zes talen, waaronder die van u en de inheemse talen. Het is dus geen probleem om contact op te nemen met de lokale leveranciers in hun taal en wij staan u graag verder te woord in uw taal. 

BEHOEFTE AAN ONZE EXPERTISE?

Op zoek naar charters voor uw bedrijfsreis? Heeft u liever een vliegtuig / privéjet of een boot?