Bedrijfsevent

Van een bedrijfsfeest waar men niet over uitgesproken raakt tot een flitsende productlancering. Creative Star maakt er iets ongezien van met kwaliteit als de meest onderscheidende factor. Dat uit zich in verrassende locaties, een doordachte persoonlijke zorg voor elk onderdeel van het bedrijfsevent en een inspirerende ervaring voor elke aanwezige. Dit alles overgoten met de juiste mix van glamour en plezier. Daarbij worden uw bedrijfsdoelstellingen en verwachtingen nooit uit het oog verloren.

Corporate events by Creative Star Belgium
200 pax group incentive at Zadar by Creative Star incentive agency Belgium  #Zadar  #Incentives

Creative Star staat voor creatieve evenementen

totale afwerking van A tot Z

Hip en origineel, dat zijn voortaan ook uw personeelsfeesten of bedrijfsdagen. Onze sterkte? Vertrekken vanuit een origineel concept, werken met oog voor detail en organiseren met passionele gedrevenheid.

Dit is Creative Star:

Samen brainstormen. Rekening houden met uw bedrijfsdoelstellingen. De perfecte afwerking tot in het kleinste detail. Om dan een schitterend totaalconcept af te leveren.
Corporate events by Creative Star Belgium

Op zoek naar een origineel concept?

Zoek niet verder!

De presentatie van uw jaarverslag verbeteren? Een origineel personeelsfeest? Vertrouw volledig op Creative Star. Want wij zorgen ervoor dat het nog nooit zo boeiend was. Met een originele aanpak en een onverwachte locatie. Binnenkort leest John Cleese misschien wel uw jaarverslag voor!

Corporate events by Creative Star Belgium

Groot of klein event?

Een totaalconcept voor 15 VIPs of 15.000 medewerkers?

Creative Star is een stijlvolle kameleon die elk event naar nieuwe hoogten tilt.

Test onze creativiteit!

Laat ons voor u grasduinen in de 3.500 exclusieve privé- en 12.800 internationale locaties. Hiervan zijn er heel wat zelfs niet publiekelijk te huur, zoals de private lodge van Daniel Craig. Maar wél voor Creative Star – en dus voor u.

Bedrijfsevents projecten waar we trots op zijn

De kers op uw taart

Hebt u een eigen concept in gedachten, maar bent u nog op zoek naar catering of hostesses? Vraag ons advies voor een stijlvolle afwerking.