• Creative Star
  • Creative Star
  • Creative Star
  • Creative Star
  • Creative Star
bulbs

Teambuilding

TEAMBUILDING… YOUR POTENTIAL, YOUR PEOPLE

Wij organiseren uw teambuilding event. Uw bedrijf groeit: de omzet raast omhoog en het personeelsbestand neemt toe.

Maar kennen uw personeelsleden elkaar nog wel? Gelukkig bewaart Creative Star het recept voor een uitstekende teamgeest.

CREATIEF CONCEPT

U merkt het al tijdens de briefing: dit wordt niet zomaar een teambuilding. Wel een uitzonderlijke en exclusieve gebeurtenis. Waarin uw verkoopsteam bijvoorbeeld naar Dubai trekt om in de woestijn te gaan skiën… zandskiën. Een originele manier om een ongelooflijk format voor uw team uit te werken.

ÉÉN VOOR ALLEN, ALLEN VOOR ÉÉN

Teambuilding: elke beslissing, alleen of in groep, is cruciaal om te winnen. De krachten bundelen, elkaar motiveren en als team tot het uiterste gaan. Benji-springen als u  hoogtevrees hebt. Niet zomaar ergens, maar van de hoogste brug ter wereld in  Zuid-Frankrijk. Wat daar opveert, is een ijzersterke groepsgeest en een  vrachtwagenlading energie om er weer in te vliegen.

HINDERNISSEN OVERWINNEN

Creative Star zoekt voor u extreme omstandigheden op. En verwerkt ervaringen zoals in ‘Expeditie Robinson in het script. Maar dan wel toegepast op uw werkomgeving. En geschikt voor elke leeftijd of conditie.

DE MENS ACHTER DE FUNCTIE

Communicatie is de basis van een goede verstandhouding. Met uw klanten, maar zeker onder de collega’s. Misschien supportert uw verkoopsdirecteur wel voor dezelfde club als u? Tijdens een originele teambuilding-activiteit leert u de mens achter de functie kennen.

PROFESSIONELE COMMUNICATIETRAINERS

Gooi in de groep wat u al zolang kwijt wilt. Wat kan er beter? Waarom vlot een bepaald project niet? De beste communicatietrainers werden ingezet voor onder andere GlaxoSmithKline, Sanofi Pasteur en begeleiden de gespreksronde. Met als doel: de neuzen in dezelfde richting doen wijzen.

Wenst u meer info? Aarzel dan niet en vraag uw gratis offerte.

Top