• Creative Star
  • Creative Star
  • Creative Star
bulbs

Product Lancering

Ontwikkelde u een grensverleggend product? Dan hoort daar een grensverleggende lancering bij – door Creative Star.

BORRELEND EN BRUISEND

Een grondige briefing zet onze creatieve denktank aan het borrelen en bruisen. Tijdens de brainstormsessie is de ‘sky the limit’. Zijn de ideeën zo creatief en origineel mogelijk. Waarna ze worden ingepast in het keurslijf van het budget dat u voor ogen had.

RESULTAATGERICHT

Alternatieve wegen bewandelen en actief meedenken: zo bereiken we samen uw doelgroep. Met een uiterst originele lancering, tot in de puntjes verzorgd. Het resultaat? Een nooit geziene omzet van bij de start.

C130’S ZONDER VOEDSELPAKKETTEN

Een mooi voorbeeld is de lancering van een Proximus Calling Card boven de twaalf Belgische badsteden. Viermaal per dag vlogen C130’s langs de kustlijn. Ze dropten Calling Cards van 1 euro op de eivolle stranden, vergezeld van een wervende flyer.

OMZET MAAL VIER

Zonnekloppers groot en klein stortten zich op de calling cards. Laaiend enthousiasme en bewonderende blikken vergezelden de C130’s. Een spraakmakende lancering, goed voor een omzetstijging van 400%. En toch met een budget dat verwaarloosbaar was in vergelijking met een televisiecampagne.

Droomt u ook van een knallende productlancering? Laat het ons weten en we maken met plezier uw vrijblijvende offerte op.

Top