Diensten

Test onze creativiteit en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Mag uw incentive reis of evenement uw stoutste dromen overtreffen? Dan vinden wij voor u de meest exclusieve reisbestemmingen, organiseren we de gewaagdste teambuilding activiteiten en verbazen we met uitzonderlijke events.

Algemene info

Algemene info

We zijn gespecialiseerd in het organiseren van incentive reizen en het creëren van uitzonderlijke events voor particuliere en zakelijke klanten. Daarbij ontwerpen, plannen en beheren we elk project van concept tot uitvoering.

Ons team van ervaren professionals weet dat baanbrekende ideeën enkel kunnen werken als er ook voldoende discipline is. Bij Creative Star geloven we dat er een sublieme connectie bestaat tussen meesterschap in logistiek en het creëren van verwondering. 

Onze events zijn volledig op maat en weerspiegelen de brand personality van elke klant. Of we nu optreden voor een familie, een product, een bedrijf of een goed doel, ons werk focust zich op ervaringen die innovatief design samenbrengen met de beste wijn en cocktails, diners, muziek, entertainment en - het allerbelangrijkste – dat ongrijpbare verrassingselement.

Wij zijn pro's

Wij zijn pro's

Uw partner in incentives & events

Bewezen resultaten door beloningen

Onze ongeëvenaarde incentive reizen hebben bewezen dat ze teams motiveren en fantastische resultaten opleveren. Onze veelvuldig bekroonde expertise en onze afnemersmacht als onderdeel van het ‘John Keels partnership’ geeft u toegang tot toonaangevende beloningen en exclusieve bestemmingen. Die kunt u op uw beurt inzetten om uw teams te motiveren om hun targets te bereiken of brand awareness te creëren over de hele wereld.

Geniet van een zorgeloze organisatie

Buitengewone incentives organiseren, dat is wat we doen. We kunnen uw bestaande incentivestructuur integreren, of we kunnen de volledige organisatie van begin tot eind overnemen; aan u de keuze. Laat ons de rompslomp van het proces overnemen door elke stap zorgvuldig te plannen, te organiseren en uit te voeren, terwijl we uw merk en imago steeds voor ogen houden. Hierdoor kan u zich concentreren op uw dagelijkse verantwoordelijkheden, terwijl u gerust bent dat elk onderdeel van uw incentive reis geregeld wordt.

Uw visie, onze expertise, onvoorstelbare incentive reizen

Een incentive reis organiseren die u toegang geeft tot once-in-a lifetime ervaringen. Daar weten onze in-house experts alles over. Tegelijkertijd begrijpen we dat het geheel binnen uw bedrijfsvisie moet passen. We werken samen met u om een pakket te creëren dat aansluit op  uw bedrijfsdoelstellingen en de gewenste resultaten. Ons extern gespecialiseerd communicatieteam is altijd beschikbaar, terwijl ons interne creatieve team in alle fasen van het proces kan helpen met videoproductie, ontwerp en webdevelopment.
Als toonaangevend reisbureau voor incentive reizen en andere exclusieve trips, helpen we uw bedrijfsdoelstellingen te halen door het bedenken en uitvoeren van verrassende concepten op de meest fascinerende locaties. Onze inspirerende campagnes zullen uw publiek motiveren, iets bijbrengen en verenigen. We zijn specialisten in ons vak en genieten het vertrouwen van enkele van de grootste merken ter wereld. Deze expertise en vaardigheid werd zelfs al meermaals bevestigd met een award.

ZIET U NIET WAT U NODIG HEEFT?

We bespreken graag diensten op maat. Neem contact met ons op met alle details zodat we u het perfecte programma voor uw groep kunnen sturen.