Creative star, Incentives & Events
Uw dromen zijn onze realisaties.
Creative Star organiseert uw incentive of evenement. Met een absolute garantie voor kwaliteit, originaliteit en stijl. Exclusief en klantgericht.
Creative star

Creative Star

Uw incentive partner

HIGH PROFILE
Regel één: uw incentive moet uniek zijn. Opvallend en tot de verbeelding spreken. Met kwaliteit tot in het kleinste detail en klasse van begin tot einde.

EXCLUSIEVE BESTEMMINGEN
Van Papoea-Nieuw-Guinea tot de Cayman-eilanden: Creative Star neemt uw gasten mee naar originele bestemmingen en exclusieve locaties vol verrassingen. Jij bepaalt de stijl, sportief, cultureel of avontuurlijk.

Diensten

Test onze creativiteit | Laat ons voor u grasduinen in de 3.500 exclusieve privé- en 12.800 internationale locaties. Hiervan zijn er heel wat zelfs niet publiekelijk te huur, zoals de private lodge van Daniel Craig. Maar wél voor Creative Star – en dus voor u.

01. Incentive travel

Van alle boeken in de wereld vind je de beste verhalen tussen de pagina’s van een paspoort.

Meer info

02. Bedrijfsevenementen

Het Creative Star evenementenrecept bestaat uit drie ingrediënten: creativiteit, exclusiviteit en klantgerichtheid.

Meer info

03. Private jets, vliegtuigcharters & jachten

Als experts in conferentie- en incentivereizen, maken we vaak gebruik van passagiersvliegtuigen of jachten in alle maten.

Meer info

04. Teambuilding

Uw bedrijf groeit: de omzet raast omhoog en het personeelsbestand neemt toe. Maar kennen uw personeelsleden elkaar nog wel?

Meer info

05. Seminaries & Congressen

Onze sterkte? Het vinden van een perfecte locatie door ons in te leven in uw doelgroep. Met prestigieuze sprekers, nationaal of internationaal - binnen of buiten uw sector.

Meer info

06. Inkomende DMC

Creative Star, uw lokale inkomende DMC - MICE-partner in België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Oostenrijk en Zwitserland.

Meer info

Projecten

Traditionele snoepreisjes? No way. Creative Star gaat resoluut voor onverwachte bestemmingen. Zonder het doel van de incentive uit het oog te verliezen: uw gasten verwennen en de reis in hun geheugen griffen. Met luxe, exclusiviteit en de hoogst haalbare kwaliteit.

We horen het graag van u!

Geïnteresseerd in werken met Creative Star? Of wil je gewoon hallo zeggen of een vraag stellen?

#creativestar

Creative Star - Incentives & Events
Creative Star - Incentives & Events
Creative Star - Incentives & Events
Creative Star - Incentives & Events
Creative Star - Incentives & Events
Creative Star - Incentives & Events